Hedens - Oplandets største udvalg i elcykler!

MY22-Entour-Eplus-2-GTS-WOB-L-Blue-Ashes_v2

Giant ENTOUR E+ 2 HERRE  kr. 16.999,
Spar 2.000,- Nu 14.999,-

PENDEL TIL ARBEJDE, HENT DAGLIGVARER, ELLER TAG DEN LANGE RUTE BARE FOR SJOV. LANGVARIG BATTERI YDELSE OG SMART ASSIST-TEKNOLOGI GØR DEN NYE ENTOUR E+ UIMODSTÅELIG. RT MODELLER HAR FODBREMSER SAMMEN MED 2 HÅNDBREMSER FOR EKSTRA SIKKERHED.
Smart Assist -teknologien giver den helt rigtige mængde strøm, du har brug for til en behagelig tur. EnergyPak 500-batteriet giver strøm til lange distancer.
Den justerbare SyncDrive Core motor giver en hjælperatio på op til 300 procent. Du kan tilpasse den til din foretrukne kørestil.
Rammedesign med lav indstigning gør det let at komme af og på og giver en behagelig og selvsikker køreoplevelse.
Hvor langt kan jeg forvente at cykle på én opladning af batteriet?

Rækkevidden for én opladning kan variere meget afhængig af betingelser som samlet vægt af rytter og bagage; vindmodstand; dæktryk og dækmønster; terræn og stigninger; underlag på vej eller sporet; undedørs temperatur; vedligeholdelse af elcyklen; og batteriets stand.

Skemaet nedenfor viser en anslået rækkevidde. Betingelserne er kategoriseret som ekstreme, gode og ideel. Ekstreme betingelser optræder typisk når man kører med tung vægt, stærk modvind eller store stigninger.
Skærmbillede 2023-03-20 kl. 12.58.37

HYBRID CYCLING TECHNOLOGY

Hybrid Cycling Technology er et system, der kombinerer elektrisk strøm med menneskelig kraft til at producere en smart, naturlig og kraftfuld elcykel køreoplevelse. Det er en integreret gruppe af teknologier, der omfatter vores RideControl styreenhed, EnergyPak batterisystemer og SyncDrive motor. Du kan finde flere oplysninger i nedenstående link.


SMART ASSIST

Alle SyncDrive-motorer har Smart Assist-teknologi, som justerer hjælpen, så den passer til rytterens behov. Ved at bruge oplysninger fra flere sensorer bruges både rytterinput og terrænfeedback til at bestemme den optimale mængde pedalhjælp. SyncDrive er det eneste elcykelsystem, der udnytter både rytterinput og terrænfeedback. Det giver dig en jævn, naturlig køreoplevelse med rigelig kraft, når du har brug for det, samtidig med at du sparer strøm, når du ikke har brug for så meget.


SYNCDRIVE CORE

SyncDrive Core er en kompakt og let motor, hvilket gør den ideel til elcykler, der bruges til daglig transport eller ture. Den har Smart Assist-teknologi, der indeholder seks sensorer, inklusive en hældnings sensor og et accelerometer. Disse sensorer har ingen andre producenter og de gør det muligt for motoren at tilpasse hjælpen baseret på rytter og terræn, så der er ikke behov for at vælge en bestemt hjælpefunktion. Du kan bare køre i samme funktion hele tiden og få optimal hjælp. Resultatet er en ekstremt behagelig og naturlig køreoplevelse. SyncDrive Core leverer en meget stille hjælp, der samtidig er kraftfuld med op til 50 Nm med justerbar hjælp op til 360 procent af egen hjælp.


RIDECONTROL DASH

This two-in-one unit features buttons to control support modes plus an integrated color display. You can check range, battery level and support mode, along with standard cycling data such as speed and distance without having to another screen to the E-bike. It also has an ANT+ connection so you can connect a heart rate monitor and other fitness devices.

ALUXX ALUMINUM TECHNOLOGY

Dette rammemateriale i performance niveu har 6061 legering med enkelt-buttede rør til at producere stærke, lette rammesæt til en række forskellige cykler og kørestilarter.


Størrelsesskemaet må kun bruges som reference. Besøg din lokale forhandler for at få målt den korrekt størrelse da den ikke kun er afhængig af din højde men bla. også ben- og kropslængde. Hvilke størrelser der er til rådighed kan variere fra land til land.
Skærmbillede 2023-03-20 kl. 13.14.53
Skærmbillede 2023-03-20 kl. 13.15.33
Skærmbillede 2023-03-20 kl. 13.16.13