Hedens - Oplandets største udvalg i elcykler!

Nu også el MTB  der må køre 45 km/t

Giant Explore E+ 1 Pro

Giant Explore E+ 1  Pro  GTS   45 km/t    kr. 29.999,-

STEJLE BAKKER, TRAFIKPROPPER OG DÅRLIGT VEJR ER IKKE NOGEN FORHINDRING FOR DENNE FLOTTE SPEED PEDELEC CYKEL. 45 BETYDER, AT DEN LEVERER STØTTE OP TIL 45 KM / T, HVILKET GØR DET TIL EN HURTIG MÅDE AT PENDLE, UDEN AT SVEDE EN DRÅBE.
SyncDrive Pro-motoren giver et problemfrit boost af pedalstøtte op til 45 km / t. Kombineret med vores Smart Assist-teknologi er den ideel til hurtig pendling.
RideDash Evo med indbygget navigation hjælper dig med at finde vej, og smartphone-forbindelse gør det nemt at holde batteriet opladet.
Bredere dæk, kraftige skivebremser og integreret tilbehør inklusive indbyggede for- og baglygter, en bagagebærer og et styrmonteret bakspejl giver Explore E + en sikker kørekvalitet, mens du pendler ved højere hastigheder.
Hvor langt kan jeg forvente at cykle på én opladning af batteriet?

Rækkevidden for én opladning kan variere meget afhængig af betingelser som samlet vægt af rytter og bagage; vindmodstand; dæktryk og dækmønster; terræn og stigninger; underlag på vej eller sporet; undedørs temperatur; vedligeholdelse af elcyklen; og batteriets stand.

Skemaet nedenfor viser en anslået rækkevidde. Betingelserne er kategoriseret som ekstreme, gode og ideel. Ekstreme betingelser optræder typisk når man kører med tung vægt, stærk modvind eller store stigninger.
Skærmbillede 2023-03-01 kl. 13.18.48
Størrelsesskemaet må kun bruges som reference. Besøg din lokale forhandler for at få målt den korrekt størrelse da den ikke kun er afhængig af din højde men bla. også ben- og kropslængde. Hvilke størrelser der er til rådighed kan variere fra land til land.
Skærmbillede 2023-03-01 kl. 13.20.07
Skærmbillede 2023-03-01 kl. 13.20.46
Skærmbillede 2023-03-01 kl. 13.22.28