Hedens - Oplandets største udvalg i elcykler!

MY21DailyTourEplus2RTLDS25kmhMBlack2000px_V2

Daily tour E+ 2 RT dash dame kr. 23.999,-
Tilbud 18.999,-

DENNE ALSIDIGE OG PRAKTISKE ELCYKEL ER IDEEL TIL DAGLIG PENDLING OG ANDRE EVENTYR. DEN HAR AUTOMATISK PEDALTRÅDS STØTTE OG ALLE DE INDBYGGEDE FUNKTIONER, DU KAN TÆNKE PÅ, HERUNDER ET STØTTEBEN, LYS, SKÆRME OG BAGAGEBÆRER.
Dette moderne aluminiumsmateriale er overvejende lavet af 6011-legering og leverer det bedste styrke-til-vægt-forhold. Rammesættet har også unikke svejseteknologier til en højtydende kørekvalitet.
Giants nyeste EnergyPak-batterisystemer har strømlinede design, der er integreret med elcyklen for en slank og moderne profil. Giant elcykler tilbyder flere forskellige EnergyPak muligheder, herunder EnergyPak Smart og EnergyPak. Hver enkelt er designet til at optimere oplevelse for en bestemt kørestil.
Hybrid Cycling Technology er et system, der kombinerer elektrisk strøm med menneskelig kraft til at producere en smart, naturlig og kraftfuld elcykel køreoplevelse. Det er en integreret gruppe af teknologier, der omfatter vores RideControl styreenhed, EnergyPak batterisystemer og SyncDrive motor. Du kan finde flere oplysninger i nedenstående link.
ridecontrol_dash_1613764600
This two-in-one unit features buttons to control support modes plus an integrated color display. You can check range, battery level and support mode, along with standard cycling data such as speed and distance without having to another screen to the E-bike. It also has an ANT+ connection so you can connect a heart rate monitor and other fitness devices.
SyncDrive Core er en kompakt og let motor, hvilket gør den ideel til elcykler, der bruges til daglig transport eller ture. Den har Smart Assist-teknologi, der indeholder seks sensorer, inklusive en hældnings sensor og et accelerometer. Disse sensorer har ingen andre producenter og de gør det muligt for motoren at tilpasse hjælpen baseret på rytter og terræn, så der er ikke behov for at vælge en bestemt hjælpefunktion. Du kan bare køre i samme funktion hele tiden og få optimal hjælp. Resultatet er en ekstremt behagelig og naturlig køreoplevelse. SyncDrive Core leverer en meget stille hjælp, der samtidig er kraftfuld med op til 50 Nm med justerbar hjælp op til 360 procent af egen hjælp.
Alle SyncDrive-motorer har Smart Assist-teknologi, som justerer hjælpen, så den passer til rytterens behov. Ved at bruge oplysninger fra flere sensorer bruges både rytterinput og terrænfeedback til at bestemme den optimale mængde pedalhjælp. SyncDrive er det eneste elcykelsystem, der udnytter både rytterinput og terrænfeedback. Det giver dig en jævn, naturlig køreoplevelse med rigelig kraft, når du har brug for det, samtidig med at du sparer strøm, når du ikke har brug for så meget.
Størrelsesskemaet må kun bruges som reference. Besøg din lokale forhandler for at få målt den korrekt størrelse da den ikke kun er afhængig af din højde men bla. også ben- og kropslængde. Hvilke størrelser der er til rådighed kan variere fra land til land.
Skærmbillede 2023-03-08 kl. 10.38.02
Skærmbillede 2023-03-08 kl. 10.38.13
Skærmbillede 2023-03-08 kl. 10.39.54