Hedens - Oplandets største udvalg i elcykler!

MY21ExploreEplus1ProSTA_ColorARosewood

Giant Explore E+ 1 pro  Stagger  kr. 31.999,- 

BYVEJE OG BUMPEDE BAGVEJE, DENNE ALSIDIGE E-BIKE HJÆLPER DIG MED AT NYDE TUREN. EXPLORE E+ KOMBINERER BY-STIL MED ALSIDIG PERFORMANCE.
Explore E+ Pro har en ALUXX aluminiumsramme med SyncDrive Pro motor. Tilsammen giver det god håndtering og jævn acceleration på mange forskellige vejtyper. Det er nu muligt at justere den på den måde, du selv ønsker, med op til 360 procent support. Bredere dæk giver øget komfort og stabilitet, og gør Explore E+ Pro til den perfekte cykel, når de nye ruter skal udforskes. Det nye RideDash Evo display hjælper rytteren med at finde vej, og via smartphone er det nemt at se, hvornår batteriet skal lades. Cyklen tilpasser sig dig, og giver du frihed til at cykle hvordan du ønsker.
Bredere dæk giver komfort og stabilitet, hvilket gør Explore E+ til et godt valg, når nye veje skal udforskes.
RideDash Evo displayet har navigation som hjælper rytteren med at finde vej, og via smartphone er det nemt at se, hvornår batteriet skal lades.
Du kan justere motoren til præcis det niveau, du ønsker med justeringsmuligheder der giver op til 360 procent power support.
Hvor langt kan jeg forvente at cykle på én opladning af batteriet?

Rækkevidden for én opladning kan variere meget afhængig af betingelser som samlet vægt af rytter og bagage; vindmodstand; dæktryk og dækmønster; terræn og stigninger; underlag på vej eller sporet; undedørs temperatur; vedligeholdelse af elcyklen; og batteriets stand.

Skemaet nedenfor viser en anslået rækkevidde. Betingelserne er kategoriseret som ekstreme, gode og ideel. Ekstreme betingelser optræder typisk når man kører med tung vægt, stærk modvind eller store stigninger.

Skærmbillede 2023-03-01 kl. 14.26.49
This is the default Tab content. Feel free to delete it.
Skærmbillede 2023-03-01 kl. 14.10.24

ALUXX SL ALUMINIUMSRAMME

Dette moderne aluminiumsmateriale er overvejende lavet af 6011-legering og leverer det bedste styrke-til-vægt-forhold. Rammesættet har også unikke svejseteknologier til en højtydende kørekvalitet.

HYBRID CYKELTEKNOLOGI

Dette innovative system kombinerer elektrisk kraft med menneskelig kraft for at producere en smart, naturlig og kraftfuld E-cykel-oplevelse. Det er en integreret gruppe af teknologier, der inkluderer vores RideControl Charge-kommandoenhed, EnergyPak-batterisystemer og SyncDrive Core-motor.

Motoren er indstillet til at levere en kraftfuld, præstationsorienteret tur på variable veje og terræn og leverer 80 Nm effekt med jævn acceleration og supportforhold op til 360 procent. Motoren aktiveres øjeblikkeligt, når der tilføres strøm til pedalerne.
Fuldfarvedisplay på styret / frempindsområdet er hel integreret. Lavprofilskærmen viser køreinformation inklusive hastighed, afstand, batteri rækkevidde og navigation sammen med hjerterytme og andre fitnessdata. Opretter også trådløs forbindelse til din telefon for at få adgang til e-mail, messaging og andre apps.
Baseret på automatiske beregninger bestemmer 6-sensor Smart Assist-teknologien, hvor meget hjælp en cyklist har brug for. Dette resulterer i en ekstremt jævn og naturlig køreoplevelse.
RideControl Ergo kan oprette trådløs forbindelse til RideControl App, så din smartphone kan fungere som en skærm til køredata og systemopdateringer.

DÆK TIL ALT UNDERLAG

Giant Crosscut Gravel 2-dæk har en generøs bredde (45 mm) og alsidig slidbane for en jævn, behagelig kørsel på veje, grus eller stier. Dækkene er slangeløse klar til forbedret effektivitet og greb med beskyttelse mod punktering.

ENERGYPAKK SMAR 625 BATTERI

Vores mest avancerede Elcykel batterisystem er rent integreret i underrøret på rammen. Kontinuerlig kommunikation mellem batteriet og opladeren giver hurtig opladning. Batterier kan oplades op til 80 procent på 2,2 timer.

Kontrolenhed monteret på styret giver dig mulighed for at justere supporttilstand og se batteriniveau. Ergonomiske knapper er bygget til nem brug under forskellige kørselsforhold, og et minimalistisk design giver et rent, ryddeligt styrlayout.

AFFJEDRET GAFFEL

Leverer jævn kørsel på ru veje eller stier med 63 mm vandring.

LAV INSTIGNINGSRAMME

Fås med enten et standard overør eller lav indstigning rammedesign, hvilket gør det lettere at komme på eller af cyklen, især når du bærer tunge ting.

INTEGRERET TILBEHØR

Skærme, bagagebærer, forlygte og speciel trekking støtteben (virke hvis cykel er belastet med bagage) er inklusiv på alle modeller.

Størrelsesskemaet må kun bruges som reference. Besøg din lokale forhandler for at få målt den korrekt størrelse da den ikke kun er afhængig af din højde men bla. også ben- og kropslængde. Hvilke størrelser der er til rådighed kan variere fra land til land.

Skærmbillede 2023-03-01 kl. 14.20.26
Skærmbillede 2023-03-01 kl. 14.20.34
Skærmbillede 2023-03-01 kl. 14.21.27